Kurse të gjuhës angleze

Litera Academy ofron kurse nga lëmi të ndryshme për fëmijë dhe të rritur, me staf akademik profesional dhe programe interaktive! Bëni zgjedhjen tuaj dhe filloni tani!
Kurset e gjuhës angleze janë në dispozicion për të gjitha grupmoshat, qoftë në mënyrë grupore apo edhe individuale.
 

Kurse nga matematika

Kurset nga matematika janë në dispozicion për të gjitha grupmoshat, qoftë në mënyrë grupore apo edhe individuale.
Litera Academy ofron kurse nga lëmi të ndryshme për fëmijë dhe të rritur, me staf akademik profesional dhe programe interaktive! Bëni zgjedhjen tuaj dhe filloni tani!
 

Kurse të gjuhës gjermane

Fillojnë regjistrimet për kurset në gjuhën gjermane. Një mundësi e mirë për të mësuar dhe përvetësuar këtë gjuhë (në nivelet A1,A2 dhe B1) me mësimdhënës profesional dhe programe interaktive.
 

Kurse për parashkollorë

Jepi mundësi fëmijës tuaj të filloj një aventurë të paharrueshme,duke u shoqëruar me fëmijë tjerë me llojllojshmëri të aktiviteteve zhvillimore, lojra, mësime, shkrim, lexim, socializim,etj.Kënaqësia dhe argëtimi shtohet ashtu si rritet numri i fëmijëve në Litera Academy.
Bashkohuni edhe ju në botën tonë magjike! 🌎✨
 

Kurse nga informatika

Litera Academy ofron kurse për shkathtësi kompjuterike, bazike, me qëllim për të filluar një aventurë të re në botën digjitale.Kryesisht planprogrami i kursit është për njohuri elementare në paketën MS OFFICE në fokus të veçantë në programet:
– Word
– Excel
– Powerpoint

Kurse për dizajn grafik

Kurs i Avancuar për Dizajn Grafik & Zhvillim kreativ me profesorë universitarë në Litera Academy. 
-Bazat dhe parimet e dizajnit grafik
-Krijimi dhe editimi I imazhit
-Tipografia
-Identiteti vizual
-Reklama
-Dizajn editorial

PSE TË DREJTOHENI TE NE?

TRAJNIM TEORIK

CERTIFIKATË​

MËSIM INTERAKTIV